2022 del 2

Her er det siste halvårets viktigste hendelser – oppsummert i espressoformat og etterpåklokskapens lys. JULI: Boris Johnson kunngjør sin avgang som tory-leder og statsminister i Storbritannia. Bakteppet er den såkalte Chris Pincher-skandalen, der det kommer fram at Johnson visste mer om innpiskerens historikk med seksuell trakassering enn han har villet gi uttrykk for. Johnson blir sittende inntil partiet velger hans etterfølger. AUGUST: FBI aksjonerer mot ekspresident Donald J. Trumps bopel, golfklubben Mar-a-Lago i Florida, og henter ut kassevis med høyt klassifiserte dokumenter Trump har lagret privat. Justisdepartementet etterforsker Trump for lovbrudd – etterhvert med fokus på hvordan han aktivt forsøkte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.