2020: ENDELIG er klimakulturkrigen her!

KOMMENTAR: Trygve Slagsvold Vedum på ulvejakt fra førersetet i sin Volkswagen Amarok pick-up. Ola Elvestuen, flytende rundt på et enslig isflak, med et på forhånd dødsdømt forslag til langtidsplan for Barentshavet i hendene. Sylvi Listhaug i overlevelsesdrakt, denne gangen duppende i Nordsjøen i stedet for i Middelhavet. Erna Solberg har forskanset seg inne på statsministerens kontor. MDG kriger på Twitter. Jonas Gahr Støre forsteinet i samme positur som Tenkeren. Fagforeningene står rundt ham og skriker, med Bjørnar Moxnes luskende i buskene. Audun Lysbakken spør om ikke alle kan være venner. Det kan vi ikke, vi skal kulturkrige. Det er omtrent der vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.