2000 evakuert fra Mariupol, titusener fortsatt fanget: Røde Kors «mangler adjektiver» for å beskrive situasjonen

ANGREP OLJELAGER INNE I RUSSLAND: Ukraina kan ha gjennomført sitt første luftangrep på russisk side av grensa siden krigsutbruddet. Det er Russland som anklager landet for å ha brukt kamphelikoptere av typen Mi-24 for å skytte raketter mot et oljelager i nærheten av den russiske byen Bolgorod, nord for Kharkiv (fanget på video her). Også i går skal det ha vært en eksplosjon i området, som er et sentralt knutepunkt for russiske militærenheter som deltar i invasjonen. Det har ført til spekulasjon om ukrainske sabotører opererer i området. Ukraina vil verken avvise eller bekrefte å stå bak noen av angrepene. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.