2 dager igjen: Boris nekter å se på bilde av sykt barn – bråket begynner

Med bare 48 timer igjen til valgdagen, satte den venstreorienterte tabloiden Daily Mirror dagsorden i britisk politikk mandag: På forsiden publiserte de et bilde av antatt lungesyke Jack Williment-Barr (4), som i mangel på en seng måtte sove på gulvet ved et sykehus i Leeds. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Sykehuset har både bekreftet og beklaget hendelsen, som fikk Jacks mor til å uttale at hun ville stemme Labour for første gang i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.