16. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

Først, det siste fra Norge: 42 personer er innlagt på sykehus med COVID-19 i Norge mandag morgen. Alle som har symptomer på akutt luftveisinfeksjon (det vil si forkjølelse, vondt i halsen) skal holde seg hjemme til de blir friske. Dette er smitte-utviklingen i Norge. OBS: Mørketallene over antall smittede er trolig store.  «SOSIAL» KRISEPAKKE: Partiene på Stortinget har blitt enige om den første krisepakken som skal dempe de økonomiske virkningene av koronaviruset. Dette kommer som et tillegg til regjeringens forslag: Arbeidstakere som blir permittert får utbetalt full lønn de første 20 dagene av permitteringen. Det betyr at staten tar […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.