«Ikke mitt stolteste øyeblikk»: Dette er de 18 frekkeste valgkamp-videoene i høst

Engasjementet i motstanden mot Donald Trump og republikanerne er denne gangen så sterk hos grasrotaktivister at Joe Bidens valgkamp og tilstøtende grupper har betydelig mer penger å rutte med til å få sine reklamesnutter på lufta på lineær-tv i innspurten. Trump-strategene forsvarer seg med at presidenten har større nedslagsfelt på nettet, men det er ikke frivillig at de lar Demokratene dominere reklamepausene i flere delstater. Noen, for eksempel oss, vil også si at Bidens lag har de mest slagferdige videosnuttene. Her er noen av høstens mest kreative og/eller hardtslående og/eller rabiate politiske reklamer. Et par av våre favoritter våre kommer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.