13. april – Dette skjedde mens du sov: Trump angriper Fauci, rekordstor oljepris-avtale

Trump er rasende på New York Times etter avisas langlesning om blant annet hvor tidlig presidenten ble advart om en mulig korona-pandemi uten å foreta seg noe substansielt. Samtidig ser han ut til å ønske å bli kvitt den aller viktigste fagpersonen i krisen, Anthony Fauci – etter at eksperten i helga svarte bekreftende på at liv ville vært reddet i USA om strenge tiltak hadde blitt innført tidligere.  «Time to #FireFauci» het det i en twittermelding Trump videreformidlet i går kveld. Så langt er flere enn en halv million amerikanere registrert smittet av viruset og minst 21 000 er døde. Flere eksperter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.