«Kronisk norsk» og «henrettelse»: 11 ting vi ikke hadde trodd norske politikere skulle si i 2018

Det er ikke sant, det de sier på den lille radikale høyresiden: At norske politikere er «landssvikere». De folkevalgte i Norge klarer seg bra sammenlignet med de aller fleste andre land både på forræderi-skalaen og andre områder, vil vi påstå. Men av og til kommer de med rimelig oppsiktsvekkende uttalelser – noe som gir oss anledningen til å sveipe innom noen av de – mange – politiske skandalene i år: – Du kan ikke stole på noe av det han sier Hvem sa dette? Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande. Om hvem? Vel, om sin egen partikollega Abid Raja, som altså er finanspolitisk talsperson, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.