11 palestinere drept i israelsk raid på Vestbredden

11 PALESTINERE, EN AV dem tenåring, er drept i et israelsk raid mot Nablus på Vestbredden. Det den israelske hæren kaller en antiterroroperasjon er den dødeligste voldseskaleringen på territoriet siden 2005, og mer enn 80 palestinere skal ha fått skuddskader. Representanter for de palestinske myndighetene kaller raidet en massakre og trygler det internasjonale samfunnet om beskyttelse.

Flere raketter er i etterkant skutt fra Gaza mot Israel. Israelske myndigheter sier fem ble skutt ned av luftvern og at en slo ned i et ubebodd område. Det er i morgentimene meldt om israelske luftangrep mot den Hamas-styrte landstripa som er hjem for to millioner. MSN (AFP) Jerusalem Post / The Guardian

REPUBLIKANERNES MAJORITETSLEDER I Representantenes Hus, Kevin McCarthy, har gitt ytre høyre-kommentatoren Tucker Carlson og hans team innsyn i tusener av timer med opptak fra overvåkingskameraer i Kongress-bygningen den 6. januar 2021. Carlson er blant Fox News-profilene som mot bedre vitende har spredd

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.