10 dager igjen: Terrorangrepet ved London Bridge blir umiddelbart valgkamp

«Ikke bruk min sønns død [...] til å fremme deres ondskapsfulle propaganda. Jack var imot alt dere står for – hat, splid og kunnskapsløshet». Slik lyder den nådeløse Twitter-meldingen fra faren til terrorofferet Jack Merritt – rettet mot statsminister Boris Johnson, Det konservative partiet og den tory-vennlige pressen i Storbritannia. https://twitter.com/butwhatifitsall/status/1201288614329692161 Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Merritt (25) og Saskia Jones (23) ble drept i angrepet ved Fishmonger’s Hall i London fredag ettermiddag. Politiet skjøt og drepte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.