1 dag igjen: Her er noen av de verste Trump-skandalene i valgkampinnspurten

Heller ikke de aller siste ukene og dagene inn mot valget klarte Donald Trump og hans håndlangere å unngå overskrifter som i beste fall bidro til å forsterke polariseringen i stedet for å vinne nye velgere: 1) «Nesten ingen» koronadødsfall Trumps faste talepunkt har i hele høst vært at USA er i ferd med å «runde hjørnet» i koronaepidemien – at det er snarlig bedring i sikte. Det er selvfølgelig løgn – de fleste delstater har hatt kraftig økning i smittetilfeller og krisen er voksende på alle  fronter. Det er vanskelig å vite hvilken av Trump-leirens utallige bagatelliseringer av covid-19 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.