Visjon Norge fikk Twitter-bruker suspendert og flere videoer fjernet

Norske Twitter-brukere er i harnisk etter at den kristne TV-kanalen Visjon Norge, drevet av den omstridte predikanten Jan Hanvold (66), har fått flere videoer fjernet og en norsk bruker suspendert fra mikrobloggtjenesten. - I forrige uke ryddet Visjon Norge opp i videosnutter som uten vårt samtykke hadde blitt publisert på Twitter. Vi rettet et såkalt DMCA-krav til Twitter for å beskytte vårt eget materiale. Twitter var enige i vårt krav, og flere hundre videoer ble tatt bort. Fra spesielt én bruker var omfanget spesielt stort. Twitter valgte til slutt å utestenge denne brukeren helt fra Twitter, skriver TV-kanalen i et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.