Flere nordmenn blant deltagerne: Video fra nazi-marsjen i Falun 1. mai

Vi fulgte 1. mai-kaoset i Falun i Sverige på nært hold etter at nynazistene i Den nordiske motstandsbevegelse hadde fått tillatelse til å gå i tog til sentrum og holde appeller på torget i byen. Flere enn 200 politifolk var mobilisert for å unngå voldelige sammenstøt med motdemonstranter. Totalt deltok rundt 570 nazister og sympatisører i selve demonstrasjonen, blant dem var det flere nordmenn:   https://www.youtube.com/watch?v=x-LG1R3TAHk&feature=youtu.be

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.