21 videoer: Her gir bråkmakerne SIAN akkurat det de ville ha i Oslo

Politiet ble angrepet under demonstraskonen not SIANs «krenkefest» i Oslo. Foto: Filter Nyheter
Minst 29 personer er pågrepet av politiet under og etter demonstrasjonen til «Stopp islamiseringen av Norge» (SIAN) foran Stortinget fredag ettermiddag, der politiet mange ganger måtte bruke tåregass for å hindre angrep på de muslimfiendtlige aktivistene, som hadde som del av demonstrasjonen å ødelegge koranen. SIAN er en organisasjon som mener norske muslimer skal fengsles og deporteres på grunn av deres religion, og som konsekvent bruker en  borgerkrigsretorikk der muslimer er «uintegrerbare barbarer» og «okkupanter» i ledtog med politikere, politiet og dommere, som alle betegnes som «kulturmarxister». Lederen i organisasjonen, Lars Thorsen, ble i fjor dømt til betinget fengsel for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.