Sentral i internasjonalt nazi-nettverk: Her prøver Morten Lorentzen (53) å unngå å bli avslørt

Da nynazistene i «Den nordiske motstandsbevegelsen» og dere støttespillere demonstrerte i Falun i Sverige 1. mai i år, var det én mann som skilte seg ut blant de tilreisende nordmennene. Med caps, store solbriller, svarte klær, hansker og med hendene foran ansiktet hver gang et kamera nærmet seg, var 53 år gamle Morten Lorentzen fra Moss vanskelig å kjenne igjen. Det var meningen. Han har klart å holde seg ute av søkelyset i 15 år. «Du leker nå i feil sandkasse!», skriver Lorentzen i en sms til Filter Nyheter etter å ha fått vite at han nå blir identifisert. Nazist i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.