USA angrep Syria uten å konsultere allierte – dette vet vi så langt

Dette er en oppdatering som ble sendt til mottakerne av Filter Nyheters nyhetsbrev fredag klokka 09. Meld deg på her (gratis og reklamefritt) for å få slike eposter framover. USA har for første gang angrepet Assad-regimet i Syria direkte. Det skjedde i 02.40-tida natt til fredag norsk tid, da amerikanske krigsskip øst i Middelhavet sendte 59 Tomahawk krysserraketter mot den militære Al Shayrat-flyplassen øst i landet. Det er nå knyttet svært stor spenning til hvordan særlig Russland og Assad selv vil håndtere utviklingen, og hva som er Trump-administrasjonens strategi framover. Dette vet vi så langt: VISER TIL SARIN-MASSAKREN: Angrepet er direkte begrunnet med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.