Trump lyver om valgjuks med millioner av stemmer – og kommunereformen har «blitt satt ut i skogen» av Ap (nyhetsbrev)

Dette er prosessen videre når høyesterett i Storbritannia har avgjort at Brexit-prosessen må behandles i parlamentet, Eks-statsråd Thorhild Widvey (H) må betale 2,5 millioner i erstatning etter oljeselskap-konkurs, og NRK-serien Skam blir tema i det danske Folketinget. Ellers: Under et møte med kongressledere i går løy Donald Trump om at det var valgjuks utført med millioner av illegale innvandrere som var årsaken til at Hillary Clinton fikk 2,9 millioner flere stemmer enn ham i presidentvalget. Som alle de aktuelle politikerne vet er påstanden fullstendig oppspinn, som han tidligere har fått kritikk for å tvitre om noen dager etter valget. (OPPDATERING: Talsmann Sean Spicer bekreftet i kveld, fra podiet i Det hvite hus, at dette er noe Trump står inne for.) Samme dag, på et møte med næringslivstopper, skrønet presidenten om at han har vunnet flere priser for sitt miljøenga...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.