Trump lyver om valgjuks med millioner av stemmer – og kommunereformen har «blitt satt ut i skogen» av Ap (nyhetsbrev)

Dette er prosessen videre når høyesterett i Storbritannia har avgjort at Brexit-prosessen må behandles i parlamentet, Eks-statsråd Thorhild Widvey (H) må betale 2,5 millioner i erstatning etter oljeselskap-konkurs, og NRK-serien Skam blir tema i det danske Folketinget. Ellers: Dette er et nyhetsbrev du også kan få rett i innboksen din. Værsågod. Under et møte med kongressledere i går løy Donald Trump om at det var valgjuks utført med millioner av illegale innvandrere som var årsaken til at Hillary Clinton fikk 2,9 millioner flere stemmer enn ham i presidentvalget. Som alle de aktuelle politikerne vet er påstanden fullstendig oppspinn, som han tidligere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.