Slik vil MDG og Rødt få gjennomslag på Stortinget med én representant hver

KLAR: Bjørnar Moxnes (Rødt) og Une Aina Bastholm (MDG) er klar for å kjempe som ensomme riddere for hvert sitt parti på Stortinget.
— Hvordan kommer du deg bort til Akerselva, spør Une Aina Bastholm, MDGs nye enslige representant på Stortinget. Spørsmålet er rettet til Rødt-leder Bjørnar Moxnes. De  to skal haste videre til neste intervju de skal gjøre sammen. Moxnes skal på tinget for første gang. Med en oppslutning på 2,4 prosent havnet han i samme situasjon som Bastholm. Kanskje vil nettopp det føre dem sammen. To av 169 MDG feiret økning i oppslutning på 0,4 prosent til 3,2, og at de er første parti som har klart å beholde stortingsplassen for andre periode på rad siden Frp etablerte seg for 40 år siden. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.