Så ikke dagslys på ni dager: Slik er det egentlig å redde verden

Peer stiansen
Den siste uken har mediene jevnlig kommet med nyhetsdrypp om hva som skjer i byen Katowice i Polen. Der har nærmere 13 000 byråkrater fra nær sagt hele verdens departementer samlet seg for å finne den praktiske løsningen på hvordan vi skal nå Paris-målet. Det er det viktigste klimatoppmøtet på tre år, mener eksperter på feltet. Men altså, hva skjer egentlig der? Hva driver disse ansiktsløse byråkratene med når de forhandler? Og hvordan er det egentlig å forhandle om hvordan vi skal klare å redde planeten? Vi har snakket med en av dem om akkurat det. Dette er ikke en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.