Narko-liberalistene feirer «seieren» etter denne talen fra Bent Høie

Arrangør Ina Spinnangr i FTR takket Bent Høie for tydelig tale på rusreformkonferansen, og mente at en t-skjorte med teksten «make drugs not war» ville være helt stuerent for ministeren å gå med, ettersom regjeringen nå blant annet går inn for forsøk med heroinassistert behandling.
— Jeg ser at mange spør om unge som prøver hasj for første gang bør slippe straff eller sanksjoner. Mitt svar på det er ja. Ordene tilhører helseminister Bent Høie (H), og ble sagt i en tale under rusreformkonferansen 21. august. Han utdypet, til applaus fra tilhørerne: — Erfaringen fra Portugal er at det er viktig for de som skal hjelpe å komme inn på like fot. Min klare beskjed til fagfolk i helsevesenet er at vi skal møte folk i samme øyehøyde. Overfor Filter Nyheter sier Høie at politiet ikke skal ha noen rolle i det hele tatt etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.