Politiet skjøt på ungdommer i Stockholm og Trump får skryt for rådgiver-valg (Nyhetsbrev)

En skjør våpenhvile trådte i kraft i Ukraina i går; alt-right-kjendisen Milo Yiannopoulos’ lukrative bokavtale med Simon & Schuster er kansellert etter at det i helga dukket opp gamle videoklipp der yrkesprovokatøren forsvarer sex med mindreårige, og Norsk Industri-leder argumenterer for videre reallønns-nedgang i Norge i 2017. Ellers: Donald Trump får skryt av blant andre John McCain for sitt valg av generalen H. R. McMaster som ny sikkerhetsrådgiver etter Michael Flynn, som måtte gå i forrige uke etter å ha bli tatt i løgn om sine samtaler med russiske diplomater før Trumps tiltredelse. McMaster beskrives som en høyt respektert militær strateg med urokkelig integritet og erfaring fra begge krigene i Irak. Han har ingen tidligere koplinger til den sittende presidenten, men ifølge New York Times har ledende republikanske politikere i kulissene drevet en intens kampanje for å få Trump til å velge ham.   Samtidig fremstår forsvarsminister James «Mad dog» Mattis som den fremste brannslukkeren i Trump-administrasjonen: Ved et besøk i Baghdad i går slo Mattis fast at til tross for Trumps gjentatte påstander om at USA har vært dumsnille som ikke simpelthen beslaglegger råvareressursene til landet de invaderte i 2003,

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.