Pepperspray, steinkasting og batonger – dette skjedde da nazistene skulle marsjere i Gøteborg

Anti-fascister kastet knallskudd mot politiet under nazi-demonstrasjon lørdag.
Lørdag kveld opplyser politiet at 29 personer ble anholdt i løpet av dagen, mens 35 ble pågrepet. Det blir ikke opplyst om hvilke grupperinger disse personene tilhører. De 35 pågrepne er mistenkt for grov misshandel (4), våldsamt upplopp (22), våldsamt motstånd (4), försök till våld mot tjänsteman (3), brott mot luftfartsförordningen (1) og brott mot vapenlagen (1). OPPDATERING: Svensk politi opplyser søndag at 23 personer fortsatt er arrestert, der 22 av disse er fra Den nordiske motstandsbevegelsen. De fleste er svensker, mens to er fra andre nordiske land. Lederen for motstandsbevegelsen, Simon Lindberg, er blant de pågrepne. Dette skjedde: Lørdag formiddag samlet nynazistene i Den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.