Nyhetsbrev: Marine Le Pens 144 løfter og Aung San Suu Kyis store overgrepsdilemma

Klar for noen «alternative fakta»? Arbeidsløsheten i eurosonen er nå under 10 prosent og det ble skapt flere jobber i januar enn noen annen måned på ni år. Veksten i eurosonen var høyere enn i USA i 2016 sett under ett, og i Spania vokste økonomien med 3,2 prosent i fjor, skriver Financial Times. Ellers:

SÅ ER DE IGANG: Idet den skandalerammede, konservative Francois Fallon raser på meningsmålingene; den uavhengige, EU-vennlige kandidaten Emmanuel Macron fosser fram og årets presidentvalg i Frankrike dermed ligger an til å bli det tetteste på flere tiår,

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.