Nå må Jonas velge side i oljespørsmålet – og andre saker du ikke kan gå glipp av i dag

Myndighetene i Tyrkia, Iran og Irak rasler med sablene etter 78 prosent deltakelse i folkeavstemningen om kurdernes uavhengighet, svenske TV4 Nyheternas «Kalla fakta»-serie har avslørt seksuell trakassering og truslerinternt i Sverigedemokraterna (en ball som nå ruller videre i svenske medier) og Oslo-politiet får krass kritikk i ny rapport om mulig justismord. Ellers: TAPER MOT OBAMACARE: Trump og Republikanerne har nok en gang mislykkes i sitt forsøk på å reversere Obamas helsereform. Det ble klart etter at den republikanske senatoren Susan Collins har valgt å følge John McCainog Rand Paul, som alle vil stemme nei til det nye lovforslaget (noe som gjør at Republikanerne mister flertallet). Collins motsatte seg både […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.