Høyre om i Tyskland, svensk innvandrerfamilie «kontrollerer en hel forstad» og Trump lanserer nytt innreiseforbud

Nestleder Marie Sneve Martinussen i Rødt langer ut mot Moods of Norway-gründerne etter konkursen i en mye delt Facebook-post (kortversjon: Gründerne har tjent masse penger. Arbeidsfolk, staten og sparebanken i Sogn og Fjordane er de virkelige taperne), det er full konflikt om sport og politikk i USA (Donald Trump gikk bananas på Twitter og «take a knee»-protestene eskalerte i helga), Arbeiderpartiet vil gjøre livet surt for regjeringen, til og med i forsvarspolitikken (som har en viss tradisjon for å bli avgjort mellom Ap og Høyre på bakrommet) og russisk general ble i går drept i Syria (mens russiske styrker i dag

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.