Ny justisminister: Etterforsket av Økokrim – Hemmelige kundelister – Innvandringskonflikt med Carl I. Hagen

Lobbyist og PR-konsulent Tor Mikkel Wara (Frp) blir onsdag ettermiddag utnevnt som ny justis- beredskaps og innvandringsminister. Wara var for 25 år siden en av de største stjernene i Frp, og var stortingsrepresentant for  fra 1989 til 1993 etter å ha sittet i bystyret i Oslo fra 1987 til 1989. Men han har vært pr-og påvirknings-rådgiver, og ikke politiker, det aller meste av karrieren. Her er noe av historikken til den nye statsråden: Ja til innvandring og EU Wara var i sin forrige partikarriere i opposisjon til at Frp skulle være restriktive i innvandringspolitikken, og skiller seg slik sett klart fra forgjengerens […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.