20 000 har delt vandrehistorie: Nei, godteri-ecstacy florerer ikke på norske barneskoler

En norsk advarsel mot spredning av godteri-liknende ecstacytabletter på norske barne- og ungdomsskoler har de to siste dagene blitt spredd i stort monn på Facebook. Den ble lagt ut tirsdag og er torsdag kveld delt over 20 000 ganger. Posten inneholder bilder av pastellfargede tabletter formet som kosedyr og kjente underholdningsfigurer og hevder at slike «er i omløp rundt omkring på barne- og ungdomsskoler i Norge». «Barna synes disse er kule og morsomme og vil gjerne smake. På denne måten får narkoselgere barn og ungdom til å bli kunder», heter det videre. Bildene stammer imidlertid ikke fra beslag av ecstacytabletter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.