Nå vil hun kaste regjeringen med Sverigedemokratenes hjelp – og Frp trosser miljøministeren med nytt ulveforslag (Nyhetsbrev)

Politisk drama i Sverige! Det slo ned som en bombe i morges da Moderaternas leder Anna Kinberg Batra kunngjorde på en pressekonferanse at hun er beredt til å felle regjeringen før valget, med støtte fra Sverigedemokratene. Batra ønsker et felles statsbudsjettforslag fra den borgerlige alliansen, noe som vil utløse regjeringskrise. Men Annie Lööf - lederen for Centerpartiet, ser ut til å berge Stefan Løfvens regjering. – Vi kommer ikke til å lage regjering med aktiv støtte fra SD og vi vil ikke samarbeide med SD. Jeg nekter å kaste Sverige ut i et politisk sirkus, sier Lööf i formiddag.  Både fra Moderaterna og Sverigedemokratene hagler det nå med motstridende […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.