Bli Filter abonnent med medlemsrabatt – få den første måneden gratis

For deg som er medlem av Foreningen Tryggere Ruspolitikk har vi et fantastisk tilbud der du kan bli abonnent med 30% rabatt. For 70 kroner i måneden får du alle 12 utgaver i året og du er også med å støtte fri og uavhengig journalistikk som tar opp temaer som andre medier ikke skriver om, og bruker den tiden vi trenger på å formidle hele saken til deg. Her blir det lite kjendisstoff og sportsnyheter – det finner du andre steder.

MEN: nå går vi helt bananas og inkluderer hele vårt nye digitale abonnement Filter MER i prisen! Og gjør den første måneden gratis!

Støtter du oss med å tegne et abonnement får du:

  • Filter Kaffe: Hver morgen mandag til fredag står vi opp tidlig, fyrer opp kaffemaskinen og sammenstiller det viktigste som skjedde mens du sov. Oppdateringen leser du på våre nettsider eller du kan få den rett i innboksen. 
  • Filter Konspi: Journalist og forfatter John Færseth forklarer hva som rører seg i de krokene av internett hvor du ikke oppholder deg. Filter Konspi er din guide til galskapen med nye, oppdaterte analyser annenhver uke. 
  • Filter X: Her oppsummerer vi den politiske ekstremismen, hatkriminaliteten, rasismen og menneskefiendtligheten i Norge og verden én gang i uka. Det er dette vi kan. 
  • Filter Anbefaler: Redaksjonen konsumerer store mengder journalistikk, serier, musikk, bøker og dokumentarer hver eneste uke. Praten rundt kaffemaskina flytter vi til spaltene. Du får det på nett hver torsdag. 
  • Filter Invitert: Alle aviser har faste spaltister. Våre er utenom det vanlige – og av typen du ikke vil gå glipp av. 
  • Jada, fredag er en deilig dag, men vi gjør vårt beste for å ødelegge den med vår ukentlig klimarapport Elendig Fredag som abonnentene får rett i innboksen rundt lunsjtider. Hold deg oppdatert på vår tids viktigste sak 🙁 

Bare trykk på bobla under og tegn et abonnement med Vipps så er du i gang. Alt digitalt innhold er tilgjengelig fra start og du betaler første gang neste måned.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på Vippsknappen under, så er du abonnent på 1-2-3.

Tusen takk for din støtte!