Kryss i taket: Kvinner får kjøre bil i Saudi-Arabia (og de andre sakene du bør få med deg i dag)

Dette er webversjonen av Filters daglige nyhetsbrev, som du får på e-post tidligere på dagen hvis du registrerer deg her.  NORSKE PENGER OG HYDROGENBOMBER: Norsk verftsindustri kan indirekte ha finansiert Nord-Koreas atom- og missilprogram, ifølge Teknisk Ukeblad. Fagbladet har lenge fulgt norske skipsprosjekter i utenlandske verft, spesielt i Polen. Hvordan pengene skal ha gått fra norske selskaper, via Polen og videre til Kim Jong-uns lomme? Gjennom et nordkoreansk, statseid bemanningsselskap, Rungrado. Selskapets inntekter går blant annet med til å finansiere Nord-Koreas atom- og missilprogram, ifølge FN og amerikanske myndigheter, skriver TU. Avisen har gjennom egne undersøkelser funnet fram til ni norske skip […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.