Høyre åpner for å ta imot flere flyktninger på grunn av Trump og to er pågrepet etter moskéterror i Canada

  • Dette er et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din tidligere på dagen. Klikk her.
  Hjelp, for et nyhetsdøgn (og helg). La oss gå rett på: MOSKÉTERROR: Canadiske myndigheter har i skrivende stund ennå ikke gått ut med opplysninger om mulig motiv etter angrepet på en moské i Quebec, utover at det utvilsomt dreier seg om en terroretterforskning. Seks mennesker ble drept og åtte skadd da to personer med skytevåpen tok seg inn og åpnet ild mot over 50 muslimer som var samlet til kveldsbønn. To personer ble pågrepet etter kort tid.(Oppdatering: Bare en av mennene skal være siktet, mens en har status som vitne). Statsminister Justin Trudeau gikk raskt ut med at han anser massakren som et terrorangrep. Moskeen - som framstår som en moderat, åpen sunni-menighet - skal ikke ha mottatt konkrete trusler de siste månedene, men fikk mye oppmerksomhet da noen i fjor sommer la en eske med et grisehode på trappa.   MUSLIMFORBUDET: Tusenvis av amerikanere tok i går til gatene og flyplassene for å protestere mot Trumps innreiseforbud, som har utløst en internasjonal krise. Amerikanske advokater rykket ut pro bono for å bistå reisende som plutselig ble anholdt av grensemyndighetene. Lovligheten av presidentforordningen (

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.