Her er hele det dramatiske utmeldelses-brevet til Frp-ledelsen fra Godskesen

Stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen meldte seg natt til i dag ut av Fremskrittspartiet. Den direkte foranledningen var trolig gårsdagens nyhet om at stortingsgruppa kom til å legge fram en disiplinærsak mot henne i et ekstraordinært sentralstyremøte i dag. Men bråket startet i fylkespartiet i vinter, der Godskesen var mot sammenslåing av de to Agder-fylkene, før hun for alvor havnet i unåde sentralt da hun brøt med resten av partiets stortingsgruppe og stemte mot tvangssammenslåing av kommuner i tre tilfeller. Frp forsøkte da å frata henne internasjonale verv i Europarådet og Nordisk råd, noe som ble skutt ned av Stortinget. I et brev […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.