Gøteborg i helspenn foran lørdagens nazimarsj – her kjærlighetsbomber anti-nazistene ruta

Hanna Linnea Karlsson fra Liberala ungdomsförbundet klistret hjerter langs Sten Sturegatan fredag kveld.
- Vi kjærlighetsbomber dem! Det sier Olle Johnsson, som sammen med venner i Liberala ungdomsförbundet klistrer hjerter langs Sten Sturegatan i sentrum av Gøteborg sent fredag kveld. Politiet frykter vold og bråk når nynazister fra Den nordiske motstandsbevegelsen i morgen skal marsjere langs akkurat denne gaten og ende opp ved Gamla Ullevi. Filter Nyheter dekker hendelsene i Gøteborg denne helgen. Følg oss på Twitter og Facebook for de siste oppdateringene. Traséen går langs området Heden, dit det er ventet rundt 10 000 motdemonstranter. Men ungdommene i Liberala ungdomsförbundet, som tilsvarer Unge Venstre i Norge, vil ikke delta i denne demonstrasjonen. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.