Faren hennes ble arrestert av Maduros menn – nå ber hun verdenssamfunnet om å våkne

- Dette handler ikke om ideologi, men om å forsvare menneskerettigheter og demokrati, sier Antonietta Ledezma (25) til Filter Nyheter. - Det internasjonale samfunnet bør slutte å se på Venezuela som et demokratisk land bare fordi vi har valg. Vi er ikke et demokratisk land, sier 25-åringen. Hun er datter av den kjente opposisjonspolitikeren Antonio Ledezma (62), tidligere ordfører i Caracas, som for drøyt to år siden ble arrestert av venezuelanske myndigheter, mistenkt for å stå i ledetog med USA om et politisk kupp. Amnesty International var blant organisasjonene som fordømte arrestasjonen (ved å kalle den «ekstremt bekymringsfull»), men Ledezma sitter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.