Fabian Stang advarte Dagens Næringsliv om «likene i London» etter publisering av hemmelig regjeringskritikk

(Foto: Regjeringen.no)
I en – i norsk sammenheng – uvanlig skarp twittermelding gikk statssekretær Fabian Stang (H) i Justisdepartementet til angrep på Dagens Næringsliv torsdag kveld: «Før likene i London er kalde har noen lekket norske terrormål, som regjeringen prøvet (sic.) å skjerme. Nå hviler et tungt ansvar på DN». Avisavsløringen Stang refererte til, nevner ingen terrormål, men inneholder utdrag fra en hemmeligstemplet rapport fra Riksrevisjonen om hva det innebar at det i 2015 fortsatt var svært alvorlige mangler i politiets og Forsvarets evne til å sikre bygninger og infrastruktur i en trusselsituasjon. Nettopp hemmeligholdet av rapporten har stått sentralt i debatten om den. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.