Drapssiktet har vært knyttet til høyreekstremisme – Per-Willy Amundsen (Frp) utpekte «voldsvenstre»

Lørdag 3. oktober ble 48-åringen  Dan Eivind Lid funnet drept i sin egen leilighet i Kristiansand. Lid var aktiv i den muslimfiendtlige organisasjonen SIAN, men var også tidligere straffedømt og hadde mye kontakt med personer i rus- og kriminalitets-belastede miljøer. Det skal aldri ha vært noe i politiets etterforskning som tilsa at det lå et politisk motiv bak drapet.  Likevel gikk tidligere justisminister  Per-Willy Amundsen, ut på Facebook allerede dagen etter at drapet ble kjent og utpekte «voldsvenstre» og «ekstremvenstre» som antatte gjerningspersoner. På dette tidspunktet pågikk ennå politiets tekniske undersøkelser på åstedet, og ingen var siktet i etterforskningen. Frp-profilen, som nå er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.