«Kan ikke forsvare dette»: Disse KrF-profilene har trukket seg i protest mot regjeringen

Først den gode nyheten, for KrF: Det lille partiet er nå offisielt en del av Solberg-regjeringen, med de mulighetene for politisk gjennomslag dette kanskje innebærer. Så den dårlige: Partiet er splittet etter fjorårets intense drakamp rundt politisk retningsvalg, som endte med at partileder Knut Arild Hareide og hans drøm om regjeringsmakt med Ap ble knust. Det hele eskalerte ytterligere i forrige uke, da landsstyret i partiet - med bare to stemmers overvekt - sa ja til regjeringsplattformen og samarbeid med borgerlige. En rekke sentrale KrF-politikere har i ettertid varslet at de forlater partiet i protest. Her er ni av dem - […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.