Boris Johnson advarer Frankrike om å reagere som i «Andre verdenskrig-filmer» og KrF avgjør om Mahad-saken gir lovendring (Nyhetsbrev)

Foto: Matt Brown / CC

Flere enn hundre sivile og hjelpearbeidere ble drept og 46 alvorlig skadd i feilbombingen av en flyktningleir i Nigeria, Donald Trump blir den desidert minst populære presidenten på tiltredelsestidspunktet på minst 40 år, og Vladimir Putin tviler på at Trump falt for russiske prostituerte selv om de er «verdens beste». Ellers:   «Brexodus» jubler The Sun på forsida i dag, etter at Theresa May i går feide all tvil til side: Storbritannia går inn for en «hard Brexit», en fullstendig utmelding av EU uten noen «norske» kompromissløsninger á la EØS. Landet prioriterer full kontroll over sine grenser, blir ikke en del av det indre marked, forlater tollunionen (hvertfall slik den er i dag) og vil ikke lenger betale store summer til det europeiske integrasjonsprosjektet. Skulle statslederne på kontinentet ha noen problemer med dette, er budskapet at «det er bedre med ingen avtale enn en dårlig avtale» og at ethvert forsøk på å straffe britene for utmeldingen vil være ren selvskading. Eller

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.