Filter Nyheter har de siste fem årene levert kvalitetsjournalistikk om politisk ekstremisme og andre felter den etablerte norske pressen ikke dekker på en like grundig måte.

Avisa har satt dagsorden i en rekke norske sakskomplekser og stått bak avsløringer av nynazistmiljøer, spredningen av konspirasjonsteorier, undersøkt hatet i norske kommentarfelt, omtalt aktørene bak lukkede Facebook-grupper, samt avdekket forbindelser mellom ulike aktører på politikkens ytre høyre-side i Norge og internasjonalt.

Filter Nyheter har også avdekket såvel at daværende statsråd Per Sandberg brøt beredskapsregler ved sine Iran-reiser, at daværende justisminister Tor Mikkel Waras kone motsatte seg PST-overvåking mot sitt hjem, og at den ytterliggående organsisasjonen Islam Net er i ferd med å erverve en stor eiendom i Oslo.

Men denne typen journalistikk koster tid og penger.  For å kunne gjøre det er vi avhengig av våre støttespillere og abonnenter. Og nå kan din bedrift være med på laget!

Våre bedriftsabonnenter får fire utgaver av Filter Magasin til kontoret hver måned for 3000 kroner i året. Bare send en epost til [email protected] så setter vi opp abonnementet og fakturerer bedriften din. Vi trenger leveringsadresse, kontaktperson samt fakturadetaljer og organisasjonsnummer.

PS* dersom din bedrift ønsker flere magasiner finner vi selvsagt en avtale for dette, bare send oss en epost med hva dere måtte ønske.

Det er også mulig å Vippse oss en sum penger til #514053, eller send oss en epost om dere ønsker et kontonummer å overføre til.

Vi ønsker også å vise frem og takke alle bedriftene som støtter oss på en egen side i magasinet, slik at deres engasjement for kritisk journalistikk blir synlig for alle våre lesere. Det skulle bare mangle.

Vi håper din bedrift vil stå sammen med oss og sørge for at Filter Nyheter kan fortsette å avdekke politisk ekstremisme i Norge og Norden, grave etter saker som ingen andre bruker tid på og gjøre journalistikken gratis tilgjengelig for alle.

Takk!