Filter lanserer digitalt bedriftsabonnement

Noen ønsker fremdeles magasiner liggende på kontoret som de ansatte kan nyte over en kaffe eller diskutere over lunsjen. Dette leverer vi til mange bedrifter i dag.

 Men nå lanserer vi også et digitalt abonnement der de ansatte får digitale tilganger til Filter.

I Filters nye digitalprodukt vil abonnentene få tilgang til 

  • Filter Kaffe: Hver morgen mandag til fredag står vi opp tidlig, fyrer opp kaffemaskinen og sammenstiller det viktigste som skjedde mens du sov. Oppdateringen leser du på våre nettsider eller du kan få den rett i innboksen.
  • Filter Konspi: Journalist og forfatter John Færseth forklarer hva som rører seg i de krokene av internett hvor du ikke oppholder deg. Filter Konspi er din guide til galskapen med nye, oppdaterte analyser annenhver uke.
  • Filter X: Her oppsummerer vi den politiske ekstremismen, hatkriminaliteten, rasismen og menneskefiendtligheten i Norge og verden én gang i uka. Det er dette vi kan.
  • Filter Anbefaler: Redaksjonen konsumerer store mengder journalistikk, serier, musikk, bøker og dokumentarer hver eneste uke. Praten rundt kaffemaskina flytter vi til spaltene. Du får det på nett hver torsdag.
  • Filter Invitert: Alle aviser har faste spaltister. Våre er utenom det vanlige – og av typen du ikke vil gå glipp av.
  • Jada, fredag er en deilig dag, men vi gjør vårt beste for å ødelegge den med vår ukentlig klimarapport Elendig Fredag som abonnentene får rett i innboksen rundt lunsjtider. Hold deg oppdatert på vår tids viktigste sak 🙁

Bedriften faktureres 1 gang i året og de ansatte har da tilganger frem til neste fakturering.

Våre bedriftsabo begynner på 3000,- i året. Da får du 4 magasiner levert hver måned til ditt kontor og bedriften blir nevnt på våre takkesider i magasinet. I tillegg skreddersyr vi digitale tilganger i forhold til hvor mange ansatte dere er og hvor mange tilganger dere ønsker.

Ta kontakt med Jon Wang på tlf 466 28 366 / jon(at)filtermedia.no for å bestille Filter MER for din bedrift, så har de ansatte tilganger i morgen!

Vi ønsker også å vise frem og takke alle bedriftene som støtter oss på en egen side i magasinet, slik at deres engasjement for kritisk journalistikk blir synlig for alle våre lesere. Det skulle bare mangle.

Vi håper din bedrift vil stå sammen med oss og sørge for at Filter Nyheter kan fortsette å avdekke politisk ekstremisme i Norge og Norden, grave etter saker som ingen andre bruker tid på og gjøre journalistikken gratis tilgjengelig for alle.

Takk!