Følg utviklingen i Stockholm her

En lastebil kjørte i 14.50-tiden fredag inn i gågata på Drottninggatan i sentrum av Stockholm. ANTATT TERRORANGREP I STOCKHOLM - DETTE VET VI * Sist oppdatert klokken 18 - se Twitter-feedene på denne siden for ferske oppdateringer. * Politiet har bekreftet at minst tre personer er døde og åtte skadd. En lastebil kjørte ned flere mennesker i Drottninggatan og krasjet inn i en vegg i kjøpesenteret Åhlens før den begynte å brenne i 14.50-tida. * Statsminister Stefan Löfven betegnet raskt hendelsen som terrorisme. «Sverige er angrepet. Alt tyder på at dette er et terrorangrep. Regjeringen holdes løpende informert», sa Löfven i 16-tida. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.