Waras familie sa nei til kameraovervåkning etter trusler – politiets etterforskning ble vanskeligere

Bildet er fra den andre hendelsen i rekken av fem, da noen hadde satt fyr på en søppelkasse utenfor Waras hus 17. januar i år.
Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) ble natt til søndag utsatt for en alvorlig trusselhendelse for femte gang på tre måneder, da noen startet en mindre brann i en bil familien hadde parkert utenfor boligen i Oslo. Sent søndag kveld var ennå ingen pågrepet for noen av hendelsene, selv om den samme oppkjørselen har vært åsted for minst fire av episodene: 6. desember 2018 ble det oppdaget at noen så ut til å ha forsøkt å sette fyr på bensintanken i en bil parkert utenfor huset med en hyssing som lunte, samtidig som ordet «RASISIT» var tusjet på husveggen og et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.