«Uakseptabelt!» – lederen for Norges største muslimske menighet vil ut av Islamsk Råd etter nikab-ansettelsen

(Skjermdump: NRK)
Selv om bare noen titalls av Norges omlag 200 000 muslimer bruker nikab - har ledelsen i Islamsk Råd nå valgt å fronte organisasjonen med en ansatt som dekker til ansiktet med det kontroversielle plagget, samtidig som hun skal drive blant annet kommunikasjonsarbeid. Det provoserer mange, også moskéledere og kjente norske muslimer. Det var Klassekampen som først fortalte at ansettelsen av Leyla Hasic (32) søndag ble godkjent på Islamsk Råd Norges årsmøte. Hasic er fra før kjent som nikab-forsvarer, blant annet fra «Debatten» på NRK1, etter at hun tok til orde mot et forbud på Høyskolen i Østfold, der hun var revisorstudent. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.