Terrorekspertene: Hege Storhaug tar helt feil om «jihad-hær» i Norge og Europa

Den populære islamkritiske aktivisten Hege Storhaug skrev sist søndag et innlegg hos Human Rights Service som sammenligner et påstått antall jihadistiske «soldater» i europeiske land med disse nasjonenes hærstyrker. Hun framstiller også «hæren» på mange titalls tusen personer som sentralstyrt av de øverste lederne i IS. «Man mister ord. Antallet potensielle terrorister i Norge og Europa er så ekstremt høyt nå at det er vanskelig å se at dette går bra. Vi har en religiøs hær mot oss på antakelig 100 000. Minst», skriver Storhaug i en følgetekst på Facebook. I selve bloggteksten, som viser til et annet Storhaug-innlegg fra juni […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.