Støtt Filter Nyheter – få vårt magasin i posten

 

Vi er overveldet over den responsen vi har fått der ute på vårt nye print magasin. Og for hvert nummer blir det mer innholdsrikt, bedre designet og mer relevant

Dette er fordi den støtten vi får fra våre abonnenter gir oss arbeidsro til å konsentrere oss om det som virkelig betyr noe – grundig og gjennomarbeidet journalistikk.

Men pandemien treffer alle lag i samfunnet, og en liten nyhetsredaksjon er intet unntak. Derfor håper vi at akkurat du nå sitter og lurer på om du skal være med på laget.

Om du gjør det, så vit at hver krone du betaler går til vårt journalistiske arbeid. Dette er rett og slett et arbeid vi ikke får til uten våre økonomiske støttespillere.

Allerede har rundt 2000 av dere valgt å støtte Filter hver måned og dermed få vårt nye magasin i posten. Akkurat nå har vi fått denne månedens magasinutgave fra trykkeriet, og forsiden kan du ser her:

Filter får ingen former for pressestøtte fra staten, og finansieres ikke av milliardærer med en politisk agenda. Filters eiere har ingen innflytelse på hva redaksjonen (ikke) skal skrive om, og vi selger ikke reklameplass midt blant nyhetsjournalistikken der leserne blir lurt til å tro at annonser er journalistikk.

Vi trenger jo ikke, når vi har deg?

Slik hjelper du oss videre:

For 100,- kroner i måneden får du Filter Magasin rett hjem i postkassa 11 ganger i året. Ønsker du å donere årlig koster det 900,- kroner. Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Om du bestemmer deg nå, bidrar du både til at redaksjonen får nødvendige ressurser i en periode der uavhengige medier er viktigere enn noensinne – og til at selve magasinet blir bedre.

Tusen takk til alle som bidrar!