Stort intervju: • Den «moralske fordømmelsen» fra venstresida • Elite-stempelet • Konfliktene

Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet
Det svakeste valgresultatet i opposisjon siden 1920-tallet, meldinger om intern «fryktkultur» og ei grasrot som mener politikken er blitt utydelig? Dette er Arbeiderpartiet høsten 2017. Hvordan skal sosialdemokratene reise seg? I dette intervjuet med Filter Nyheter snakker nestleder Hadia Tajik om Den «moralske fordømmelsen» når hun argumenterer for en streng innvandringspolitikk («det er veldig lett for enkelte på venstresida å klistre folk med dette standpunktet til Fremskrittspartiet») Forsøkene på å stemple Arbeiderpartiet som et elite-parti («selv er jeg datter av en sveiser») Fremmedgjorte velgere som mener at sosialdemokratene overser viktige problemer («det skjer også i Norge») Ulempene ved EØS («de opplever […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.