Stort intervju: Bompengeopprøreren som setter Bergen på hodet

Trym Aafløy, leder FNB Bergen
— Folk er lei av politikere. Slik forklarer Trym Aafløy (56), leder for det relativt nystiftede partiet Folkeaksjonen nei til mer bompenger Bergen (FNB), den sensasjonelle oppslutningen på 25,4 prosent på VGs meningsmåling i Bergen onsdag. Det er to og et halvt år siden Aafløy opprettet en anti bompenge-gruppe på Facebook som skulle vokse med rekordfart. Nå er den tidligere vin- og sjokolade-selgeren altså på god vei til å bli politiker selv. Hvis onsdagens måling skulle bli valgresultatet, er FNB Bergens største parti til høsten. Normalt betyr det byråden. Aafløy avviser tvert å snakke om krav på posisjoner. — Vi er ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.