Britisk «nettklinikk» selger resepter 24 timer i døgnet fra samme lege – samarbeider med norsk apotek

Et apotek ved Nationaltheatret i Oslo tjener nå penger på at nordmenn bestiller reseptbelagte legemidler på postordre via britiske «nettklinikker», uten at pasientene har vært i kontakt med lege eller farmasøyt. Frisk Apotek dekker seg bak resepter skrevet ut av én og samme britiske lege. Hos EuroClinix.net og 121Doc.net framstår han som tilgjengelig døgnet rundt og er oppført som lege ved minst ti andre nettapotek internasjonalt. – Artikkel? Skal dere skrive «the story of my life»? Den er veldig interessant. Men det er hektisk på sykehuset nå, så du må sende meg en epost, så svarer jeg i kveld, sier Dr. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.