Rødt ble med på olje-opptur på børsen: Eier aksjer i Equinor verdt 390 000 kroner

EQUINOR-EIER: Partileder Bjørnar Moxnes har styrket Rødts egenkapital med aksjesalg, men sitter ennå med en post i oljeselskapet som øker i verdi.
Etter at et eldre medlem i Rødt, Grete Tunsjø (90),  i oktober i fjor ga det sosialistiske partiet en stor gave i form av aksjer i DNB, Telenor og Equinor verdt totalt 1,75 millioner kroner, fikk partiet en ekstra utfordring: Mens Rødt kunne gjøre hva partiet selv ville med henholdsvis 4882 Telenor-aksjer og 5481 DNB-aksjer, ville giveren at Rødt skulle være aktive eier av de 2023 aksjene i Equinor, den gang verdt 274 824 kroner. Siden har Equinor levert knallresultater, blant annet takket være høyere oljepriser, og Rødts andel er ut fra dagens aksjekurs verdt rundt 392 000 kroner. Politisk arbeider […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.