Reklamegigant la skremselspropaganda om mobilstråling på 355 norske lystavler: «Her glapp det fullstendig»

Mandag dukket skjermplakatene opp på 355 lystavler på 55 ulike steder i hele Norge - blant annet på togstasjoner som Oslo S og på en rekke store kjøpesentre. De utgjør en kampanje fra «Folkets strålevern», en aktivistgruppe som lenge har hevdet at stråling fra mobilmaster, wifi-nettverk og telefoner er svært helseskadelig, uten å ha noen vitenskapelig dekning for det. Helt uriktige påstander om hjernekreft, sædkvalitet og adferdsvansker En av plakatene skremmer med at «Det blir installert stadig flere trådløse nettverk i skoler og barnehager. Stadig flere barn blir hyperaktive og har problemer med å konsentrere seg. Det er tilstrekkelig dokumentert […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.