Refser kritikerne: – Urovekkende aksjon for ytterligere polarisering, mener Anki Gerhardsen

Foto: Rune Nilsen
Det har ikke gått upåaktet hen at Nordiske Mediedager i Bergen har hentet inn Steve Bannon som et av årets trekkplaster. Den 65 år gamle amerikaneren er kjent som arkitekten bak Donald Trumps anti-globalistiske og nasjonalistiske agenda, har bakgrunn fra blant annet Breitbart og Cambridge Analytica, står bak et forsøk på å forene europeiske ytre høyre-partier i en felles front og er ofte anklaget for rasisme. For den nordiske «mediefestivalen» er han særlig interessant på grunn av sin fiendtlige innstilling til etablerte medier, men vil også få spørsmål om konsekvenser av sin retorikk. – Kommer ikke utenom samtalen Dagen etter Bannons opptreden, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.